
[ad_1]
رئیس جمهور گفت: نظافت شخصی و فاصله گذاری اجتماعی را باید همه رعایت کنند و دستورالعملهای بهداشتی باید تا زمان طولانی در دستور کار باشد.
آقای روحانی در ادامه سخنانش در جلسه ملی ستاد مقابله با کرونا، افزود: با توجه به ویروس کووید ۱۹، حتماً باید مردم از فرگیری آن مطلع باشند، چرا که این فراگیری طولانی خواهد بود و مردم باید به این نکته توجه کنند.
رئیس جمهور گفت: برای ویروس کرونا و این اپیدمی، یک پایان مشخص در اختیار نداریم، تا زمانی که بتوانیم به یک واکسن مورد تأیید و در دسترس برسیم، مدت طولانی را پیش رو خواهیم داشت.
آقای روحانی با تاکید بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی، افزود: نباید تصور کنیم که فقط اگر امروز احتیاط و از ماسک استفاده کنیم و به شکل مکرر دستهایمان را بشوئیم و از سوی دیگر فاصله اجتماعی را رعایت کنیم، تا ۱۵ روز یا یک ماه آینده این موضوع تمام خواهد شد، این تصور اشتباه است.
رئیس جمهور گفت: ما نمیدانیم به طور دقیق که پایان این اپیدمی چه زمانی است، بنابر این دستورالعملهای اعلام شده در مدت طولانی باید مورد مراعات همگان قرار گیرد.
آقای روحانی افزود: یعنی شستشوی دستها هر چند که کاری بهداشتی است، اما جزو دستورالعملهای بهداشتی و منطبق با توصیههای اسلامی است و استفاده از ماسک در جاهایی که دارای جمعیت زیاد، الزامی است.
رئیس جمهور گفت: امیدواریم روزی برسد که اعلام کنیم این دستورالعملها نیاز نیست، بنابر رعایت نکات فوق بسیار مهم است، در این جلسه وزیر بهداشت گزارشی را اعلام کردند که در یک پیکی شاهد این اپیدمی هستیم و منشأ آن یک مراسم عروسی بوده است.
آقای روحانی ادامه داد: آن منطقه به عبارتی جامعه بدون مشکلی بوده است، اما با برگزاری مراسم عروسی بعد از آن مشکلاتی برای مردم و کادر درمانی ایجاد شده است، چنین اقداماتی خسارتی را برای اقتصاد و فرهنگ کشور به همراه خواهد داشت.
رئیس جمهور گفت: خواهشمندم تمامی مردم به آنچه مدنظر برای آینده است، به لحاظ دستورالعملهای بهداشتی رعایت کنند، به هفته و آینده یک ماه نباشد، حداقل به عنوان چند ماه مدنظر قرار دهند.
آقای روحانی با اشاره به اینکه آقای ملک زاده در گزارش امروز خود از حوزه بهداشت آینده یک سال را مطرح کرد، افزود: حالا ما بیان میکنیم، حداقل مردم برای آینده چند ماه نکات را رعایت کنند و در طول سال باید مراقبت کنیم تا ببینیم در آینده چه پیش خواهد آمد.
[ad_2]
Source link
Leave a reply