[ad_1]
یک مطالعه اخیر رفتار اضطرابی در موشها و همچنین اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) در کهنهسربازان ارتش را با افزایش میلین – مادهای که ارتباط بین نورونها را سرعت میبخشد – در مناطقی از مغز مرتبط با احساسات و حافظه مرتبط دانست.
نتایج که توسط محققان دانشگاه کالیفرنیا، برکلی و دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو (UCSF) گزارش شده است، توضیح احتمالی برای اینکه چرا برخی افراد در برابر استرس آسیبپذیر و برخی دیگر در برابر استرس آسیبپذیر هستند، و همچنین علائم مختلف اجتناب را ارائه میدهد. اضطراب و ترس، به عنوان مثال، ناشی از یادآوری چنین استرسی است.
اگر، همانطور که محققان گمان می کنند، ترومای شدید باعث افزایش میلین می شود، یافته ها می تواند منجر به درمان هایی – داروها یا مداخلات رفتاری – شود که از تولید میلین جلوگیری یا معکوس می کند و عواقب آسیب های شدید را کاهش می دهد.
میلین لایهای از مواد و پروتئینهای چرب است که آکسونهای نورونها – اساساً عایق اطراف سیمکشی مغز – را میپوشاند تا انتقال سیگنالها در فواصل طولانی و در نتیجه ارتباط بین نواحی دوردست مغز را تسهیل کند. نواحی داخلی مغز سفید به نظر می رسند – در واقع به آنها “ماده سفید” می گویند – به دلیل اینکه میلین تعداد زیادی دسته های بزرگ آکسون را در بر گرفته است.
اما یک مطالعه جدید افزایش میلیناسیون آکسون ها را در به اصطلاح “ماده خاکستری” نشان می دهد، جایی که بیشتر بدنه های سلولی نورون ها قرار دارند و بیشتر سیم کشی ها کمتر با میلین جدا شده اند. میلین اضافی عمدتاً در نواحی مرتبط با حافظه یافت می شود.
محققان مرکز پزشکی کهنه سربازان سانفرانسیسکو اسکن MRI مغز 38 جانباز را انجام دادند – نیمی از آنها با اختلال استرس پس از سانحه، نیمی دیگر بدون – و افزایش میلین را در ماده خاکستری افراد مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه در مقایسه با مغز مشاهده کردند. از کسانی که از PTSD رنج نمی برند.
در همین حال، همکاران در UC Berkeley افزایش مشابهی در میلیناسیون در ماده خاکستری موش های بالغ در معرض یک رویداد استرس زا حاد یافتند. اگرچه همه موشها اثرات طولانیمدت استرس را نشان نمیدهند – همانطور که همه جانبازان آسیب دیده دچار اختلال استرس پس از سانحه نمیشوند – موشهایی که میزان میلین را در نواحی خاصی از مغز همراه با علائم خاصی از استرس افزایش دادهاند، مشابه چیزی هستند که یافتهاند. پزشکان UCSF در جانبازان استرس پس از سانحه
برای مثال، هر دو جانباز مبتلا به PTSD و موشهای تحت استرس که رفتار اجتنابی از خود نشان میدادند، میلینسازی را در هیپوکامپ افزایش میدادند که اغلب به عنوان محل حافظه در نظر گرفته میشد. کسانی که به ترس واکنش نشان می دهند، میلیناسیون را در آمیگدال افزایش می دهند، که نقش کلیدی در پاسخ ما به احساسات قوی، مانند ترس یا لذت دارد. مبتلایان به اضطراب میلین را در دندان افزایش داده بودند، منطقه ای که برای یادگیری و حافظه حیاتی است.
دکتر توماس نیلان، نویسنده ارشد این مطالعه، مدیر کلینیک اختلالات استرس پس از سانحه (PTSD) و استرس گفت: «ترکیب این مطالعات روی موشها با جمعیت جانبازان مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه برای من واقعاً هیجانانگیز است. و برنامه تحقیقات سلامت در سانفرانسیسکو، ویرجینیا. “حداقل این مکانیسم دیگری است که باید در حین توسعه درمان های جدید به آن فکر کنیم. اگر ما توانایی پایدار برای شکل دادن به سطوح میلین در مغز یک بزرگسال را ببینیم، شاید درمان ها به معکوس کردن آن کمک کنند. اینجا جایی است که می خواهیم با آن برویم.”
انسان – و موش – در پاسخ به استرس متفاوت است
ارتباط بین علائم و ناحیه میلیناسیون پیدا شده است، زیرا محققان دانشگاه کالیفرنیا برکلی موشها را تحت یک باتری بیش از دوجین آزمایش قرار دادند تا پاسخ رفتاری خاص آنها را به استرس حاد ارزیابی کنند.
دانیلا کاوفر، نویسنده ارشد، استاد دانشگاه برکلی، استاد ادغام، گفت: “ما درک می کنیم که تغییرات فردی زیادی در انسان وجود دارد، اما در موش ها از نظر ژنتیکی یکسان هستند، بنابراین فکر می کنید وقتی آنها را تحت استرس قرار می دهید، همان پاسخ را می گیرید.” زیست شناسی . . “اما پاسخ بسیار متغیر است. آنها به گروههایی تقسیم میشوند، بنابراین برخی واقعا انعطافپذیر و برخی دیگر آسیبپذیر هستند. و آنهایی که آسیب پذیر هستند به طرق مختلف آسیب پذیر هستند: برخی رفتار اجتنابی نشان می دهند، برخی دیگر از مشکلات یادگیری ترس دارند و برخی واکنش های ترسناکی نشان می دهند که اغراق آمیز است.
به گفته نیلان، شخصیت مشابهی در افراد مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه مشاهده می شود. مطالعه جدید نشان می دهد که علائم خاص مربوط به نواحی مغز است که به تازگی میلین شده است.
“در افراد مختلف مبتلا به PTSD ناهمگنی زیادی وجود دارد. این جهانی نیست نیلان، استاد روانپزشکی در مؤسسه علوم اعصاب سانفرانسیسکو ویل، گفت: هر بیمار مبتلا به PTSD معمولاً ترکیبی از علائم مختلف دارد. “بعضی از مردم بسیار طفره می روند. برخی افراد بسیار بیش فعال هستند. ایده این است که اگر بتوانید نشان دهید که این دستههای مختلف علائم دارای مدارهای عصبی متفاوتی هستند، در واقع میتواند ما را به گونهای که ما را متمرکزتر میکند به زیرتایپ کردن افراد نزدیکتر کند. درمان ما.”
محققانی که نتایج خود را در دسامبر 2021 در مجله منتشر کردند روانپزشکی ترجمه، نشان می دهد که استرس بیشتر از سلول های گلیال مغز به نام الیگودندروسیت ها تولید می کند که دور آکسون های نورون ها می پیچند و میلین را می سازند. افزایش میلین تولید شده توسط این الیگودندروسیت های جدید می تواند بر سرعت اتصالات بین نورون ها تأثیر بگذارد و برخی از اتصالات را بیش از حد حساس کند.
نیلان گفت: «در ماده خاکستری قشر شما، بیشتر دندریتها و آکسونها – برآمدگیهایی که از نورونهایی سرچشمه میگیرند که به برقراری ارتباط با سایر نورونها کمک میکنند – میتوانند هزاران اتصال ایجاد کنند و بیشتر آنها غیر میلین هستند. . اما اگر تجربه باعث شود شروع به به تعویق انداختن میلین برای تقویت اتصالات خاص کنید، فرض کنید توانایی شما در واکنش سریع به یک محرک وحشتناک، می توانید آن زنجیره را تسریع کنید، اما نوع انعطاف پذیری انطباقی گسترده تری را که معمولا دارید از دست می دهید. . با آکسون ها و دندریت های عمدتا بدون میلین. افراد مبتلا به PTSD با یک نت تقریباً شبیه نوازندگان می شوند – آنها واقعاً می دانند که چگونه به ترس واکنش نشان دهند. اما این واکنش سریع و تقویت شده به ترس می تواند انعطاف پذیری انطباقی آنها را برای رفتار بی باک کاهش دهد. “
استرس حاد باعث افزایش الیگودندروسیت ها می شود
در سال 2014، کافر و همکارانش در دانشگاه کالیفرنیا، برکلی، دریافتند که موشها تحت استرس حاد، الیگودندروسیتهای بیشتری را در ماده خاکستری مغز، بهویژه در هیپوکامپ، تولید میکنند. او پیشنهاد میکند که این منجر به افزایش میلیناسیون آکسونها میشود که به طور بالقوه در سرعت حرکت سیگنالها بین مناطق مختلف ماده خاکستری مغز، مانند هیپوکامپ و آمیگدال، اختلال ایجاد میکند. مطالعه جدید این نظریه را تایید می کند.
نیلان مجذوب یافته های سال 2014 شد و با کافر تماس گرفت و از آن زمان تاکنون با هم همکاری می کند. نایلان با لیندا چائو، پروفسور رادیولوژی در UCSF همکاری کرده است، که راهی برای تصویربرداری از میلین در ماده خاکستری مغز ابداع کرد و چند سال پیش مغز 38 جانباز را اسکن کرد که ضربه شدیدی دیدهاند، برخی با و بدون PTSD. .
در آن زمان، محققانی که به دنبال تغییرات در میلین مرتبط با اختلالات مغزی بودند، بر روی ماده سفید قشر مغز متمرکز شدند که عمدتاً میلین میشود. به عنوان مثال، در مولتیپل اسکلروزیس، یک حمله خود ایمنی، میلین موجود در ماده سفید را از بین می برد. کافر شاید اولین کسی بود که شواهدی از افزایش میلین در ماده خاکستری مرتبط با این بیماری پیدا کرد.
Chao و Nylan متوجه افزایش میلیناسیون نورونها در ماده خاکستری جانبازان مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه شدند، اما در افراد بدون اختلال استرس پس از سانحه مشاهده نشد. هر چه علائم بدتر باشد، میلیناسیون بیشتر است.
این امر باعث شد تا کافر و اولین نویسنده کیمبرلی لانگ، که اکنون یک محقق فوق دکترا در UCSF است، ببینند که آیا میتوانند افزایش میلین را در ماده خاکستری پس از آسیب حاد در موشها تشخیص دهند. پس از تمرکز بر روی علائم خاص هر موش مبتلا به PTSD، آنها ارتباطی بین علائم و میلین در مناطق خاصی از ماده خاکستری پیدا کردند.
چائو سپس اسکنهای مغزی گروه 38 جانباز قبلی خود را مجدداً تجزیه و تحلیل کرد و همبستگی مشابهی را یافت: علائم خاصی با میلین شدن در یک ناحیه از ماده خاکستری مرتبط است اما در سایرین نه.
لانگ و کافر سپس از نوعی ژن درمانی ویروسی برای افزایش یک فاکتور رونویسی به نام olig1 استفاده کردند که باعث افزایش تولید الیگودندروسیت توسط سلول های بنیادی در ماده خاکستری می شود. هنگامی که لانگ ویروس را به منحنی موش تزریق کرد، محققان دریافتند که تعداد الیگودندروسیتها را افزایش داده و علائم اجتناب را حتی بدون هیچ استرسی ایجاد میکند.
کافر گفت: “سؤال بعدی این بود که “اگر من پیدایش الیگودندروسیت ها را تغییر دهم، آیا رفتارم را تغییر خواهم داد؟” و اکنون چیزهای زیادی وجود دارد که باید انجام دهید تا این را بفهمید.”
Neylan، Chao و Kaufer در تحقیقات بیشتر، از جمله جستجوی افزایش میلین در مغز بیماران مبتلا به اختلال استرس پس از سانحه که فوت کردهاند، بهبود تصاویر fMRI از میلین در مغز، مطالعه اثرات استرس مزمن بر ارتباطات مغزی، همکاری میکنند. موشها و استفاده از تصویری با وضوح بالا برای مطالعه رسوب میلین در ماده خاکستری.
این کار با کمک مالی مؤسسه ملی سلامت روان مؤسسه ملی بهداشت (R01MH115020) حمایت شد.
سایر نویسندگان مقاله شامل دانشجویان Eureka Kazama، Vivian Roan، Rea Misra، Angel Ann، Kelsey Hu و Claire Toth و دانشجوی دکترا Jocelyn Breton از دانشگاه برکلی بودند. لیور پرتز لیسانس UCLA; دایانا مولر دانشجوی دانشگاه آریزونا؛ دانشجوی دکترا از دانشگاه بریتیش کلمبیا (UBC) ویلیام کازازا. استاد UBC سارا مصطفوی; دکتر برتراند هوبر، متخصص مغز و اعصاب دانشگاه بوستون; و محقق استیون وودوارد از سیستم مراقبت بهداشتی VA Palo Alto.
[ad_2]
https://afkharebartar.ir
https://akhabarebartar.ir
https://andnews.ir
https://avatefepak.ir
https://baranmajale.ir
https://behtaringam.ir
https://daltek.ir
https://elmitarin.ir
https://fardayeashena.ir
https://forbos.ir
https://foxirani.ir
https://gisoon.ir
https://hodhodirani.ir
https://iranisard.ir
https://kahkashani.ir
https://lasttimes.ir
https://lilaki.ir
https://livejame.ir
https://magirani.ir
https://majaleiranian.ir
https://mervina.ir
https://mineralnews.ir
https://modirezard.ir
https://momon.ir
https://moniseh.ir
https://nationaliran.ir
https://netcrafti.ir
https://news-single.ir
https://newsexpress.ir
https://newslife.ir
https://newsspot.ir
https://newsteen.ir
https://nikmag.ir
https://officemag.ir
https://okaziyon.ir
https://one-news.ir
https://pandamag.ir
https://parsroids.ir
https://patris-fun.ir
https://senatornews.ir
https://seratmag.ir
https://sibala.ir
https://sohanian.ir
https://sosokan.ir
https://tazekhabari.ir
https://technoirani.ir
https://timesirani.ir
https://yamorani.ir
https://yandexkhabari.ir
https://abdoosnews.ir
https://zehnenoandinsh.ir
https://abestanews.ir
https://abtinnews.ir
https://akhbarebartaaar.ir
https://akhbaremaaaa.ir
https://akhbareshomaaa.ir
https://akhshijnews.ir
https://atrinnews.ir
https://atroticnews.ir
https://atshnews.ir
https://bashariatemrooz.ir
https://dastesalamatt.ir
https://dostemansalam.ir
https://elementorsite.ir
https://emrooztafahom.ir
https://ensanedirooooooz.ir
https://etelaresankhabar.ir
https://examplenews.ir
https://fardaalefba.ir
https://gisooyekhabar.ir
https://halohekayatha.ir
https://hashtadonoh.ir
https://hekayatfardayeemaaa.ir
https://honarmandkhabar.ir
https://istgaheshomareyek.ir
https://ketabkhoooon.ir
https://kimyagaaaar.ir
https://markazeakhbar.ir
https://masternewss.ir
https://mohamadrezasite.ir
https://morvarideasia.ir
https://mramins.ir
https://naserinews.ir
https://nasermr.ir
https://newsamins.ir
https://newsatropat.ir
https://newscenterals.ir
https://newsmineral.ir
https://newsouls.ir
https://newspishgamannn.ir
https://newssalam.ir
https://newsshans.ir
https://newsworlds.ir
https://parinews.ir
https://patris-music.ir
https://poshtibannews.ir
https://powernewss.ir
https://recordejadid.ir
https://salamnewws.ir
https://23ncfst.ir/
https://amiran-carpet.ir/
https://armanenergytec.ir/
https://blogenews.ir/
https://blogkhoon.ir/
https://bvfars.ir/
https://charsounews.ir/
https://chsnews.ir/
https://dezfil.ir/
https://dmwebmaster.ir/
https://dota2news.ir/
https://erfanhd.ir/
https://etminan110.ir/
https://faratarazkhabar.ir/
https://farsgardi20.ir/
https://footynews.ir/
https://goto98.ir/
https://ilyarkhabar.ir/
https://ir2khabar.ir/
https://iranalmanac.ir/
https://irandaryafest.ir/
https://khabarehaft.ir/
https://khabarontime.ir/
https://lolsms.ir/
https://maadgig.ir/
https://masoudtb.ir/
https://mp3news.ir/
https://music-ha.ir/
https://nakhlestankhabar.ir/
https://newcharge.ir/
https://news-links.ir/
https://news180.ir/
https://pimn.ir/
https://prmf.ir/
https://pvnews.ir/
https://rejawnews.ir/
https://sahab-co.ir/
https://samanbarg.ir/
https://semanews.ir/
https://shirinonews.ir/
https://soheilesonghor.ir/
https://tacity.ir/
https://taktanews.ir/
https://tarabaranmag.ir/
https://telegram-persian.ir/
https://tfcenter.ir/
https://trika.ir/
https://velninews.ir/
https://vidnaz.ir/
https://wajnews.ir/
https://your-news.ir/
https://zangannews.ir/
https://2016downloadnew.ir/
https://paxsolomusic.ir/
https://daryamedia.ir/
https://andikakhabar.ir/
https://seo-pbn.ir/
https://ghezelwich.ir
https://panaztebtabriz.ir
https://shayna-net.ir
https://kanooneslamshahr.ir
https://raynuts.ir
https://honare2.ir
https://itsama.ir
https://flingpet.ir
https://foreverpro.ir
https://fraeesi.ir
https://gkhabar.ir
https://18amlak.ir
https://pooyesh-khabar.ir
https://matsef.ir
https://photo-land.ir
https://tabarestan118.ir
https://disachain.ir
https://chikaapp.ir
https://mahestan18.ir
https://radyaabkala.ir
https://c-civil.ir
https://saeeed.ir
https://copytops.ir
https://modirsearch.ir
https://shz1music.ir
https://m-khosravi.ir
https://iranhayashi.ir
https://iranian-dress.ir
https://gigblog.ir
https://basitcg.ir
https://mashhadhekmat.ir
https://rahetamin.ir
https://radolyamani.ir
https://bnemati.ir
https://face-wood.ir
https://tourvare.ir
https://centertasisat.ir
https://bidarirafsanjan.ir
https://namahaa.ir
https://30pp.ir
https://script-tabadol-link.ir
https://simayesarbedar.ir
https://pakdashtiha.ir
https://rentacars.ir
https://2019movies.ir
https://ekar24.ir
https://saber-ramezani.ir
https://teb-saharsina.ir